Szolgáltatásaink

Hogy mivel is foglalkozunk pontosan?

Fő tevékenységünket a külföldön közismert és hangzatos, de itthon még kevésbé ismert “motion design” szakkifejezéssel tudjuk a legjobban körülírni. A legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartozik a magyarázó (explainer) animáció, infó-animáció, animációs reklámfilmek készítése és televíziós műsorokhoz vagy filmekhez kapcsolódó főcímek gyártása.

Stúdiónk az alábbi feladatkörökkel foglalkozik:

 • Kreatív

Akár egy tenderről van szó, akár egy ügyfelünk filmjéről, mi szívesen ötletelünk, tanácsot adunk, forgatókönyvet vagy (amennyiben megfelelően kompetensek vagyunk a témában) szövegkönyvet is írunk. Továbbá vállaljuk reklámfilmek és rövidfilmek rendezését is.

 • Animáció

Fő irányvonalunkat a 2D animáció, motion design jelenti. Ha kell reklámot készítünk, karaktert animálunk, rövid filmet gyártunk. Céget, terméket vagy szolgáltatást bemutató – magyarázó animációt készítünk.

 • Broadcast Ident

Több mint 25 éves éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk televíziós és internetes műsorok, sorozatok, dokumentum filmek vagy akár egy komplett csatorna arculatának és főcímének megtervezésében és gyártásában.

Az alábbi feladatokhoz állunk rendelkezésre:

Stúdiónk akár a kreatív fázistól indulva az animációs filmek rendezését és komplett kivitelezését is vállalja. Természetesen az egyes munkafolyamatok opcionálisak és szívesen együttműködünk ügyfeleink saját szakembereivel is.

Lenne egy megvalósításra váró animációs projekted...

Ránk gondoltál?

Ha szeretnél velünk együtt működni, szimpatikusnak találod a tündérbogarak munkáját és felkeltettük az érdeklődésedet, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd személyreszabott árajánlatunkat.

 • Kreatív

  Kitaláljuk, tanácsot adunk és megrendezzük. Szükség esetén úgy formáljuk a már meglévő ötletet, hogy az megvalósítható legyen.

 • Forgatókönyvírás

  A kidolgozott ötletet tovább fejlesztjük. Leírjuk, hogyan képzeljük el azt vizuálisan.

 • Storyboard készítés

  Képes forgatókönyvet rajzolunk (akár egy képregény), hogy a korábban megírt és kidolgozott történet (forgatókönyv),  vizuálisan is érthetővé váljon.

 • Látványtervezés

  Ahhoz, hogy a készülő animációs film látványvilágát vizuálisan is szemléltetni tudjuk különböző vizuális terveket rajzolunk. Karaktert és hátteret tervezünk.

 • Illusztrálás

  Az elfogadott látványtervek alapján megrajzoljuk a filmben szereplő összes grafikai elemet.

 • Animáció

  Az elkészült grafikai elemekből először egy animatikot készítünk. Az animatikot nevezhetjük vázlatos animációnak, ami azt jelenti, hogy az elkészült grafikákból összerakjuk a filmben szereplő jeleneteket. A jeleneteket alá már bekerül a narráció és a zene, így láthatóvá válik a film szerkezete. Ezt követően jöhetnek a mozgások vagyis maga az animáció.

 • Hang design

  Alapvetően a vizuális munkafolyamatokkal foglalkozunk, azonban vállaljuk a filmek hang utómunkájának teljes koordinálását. Egy profi hangstúdióval régebbi munka kapcsolatban állunk, ők rendelkeznek hangeffekt és színész adatbázissal is.