Rólunk

A PixieBug egy animációs mini stúdió, melynek állandó kreatív csapatát két szabadúszó animációs filmkészítő alkotja.

Egy jól összeszokott csapatban, már több éve együtt dolgoztunk motion design / 2d animáció területen, amikor végül elérkezettnek láttuk az időt, hogy nevet adjunk közös tevékenységünknek. Így 2019-ben közös névvel és új lendülettel folytatjuk az eddigi munkánkat.

Alapvetően két fővel dolgozunk egy-egy projekten, azonban nagyobb megbízások esetén további szabadúszó kollégák bevonásával biztosítjuk a professzionális kivitelezést, a párhuzamos munkavégzési lehetőséget, és a határidők pontos betartását.

null

REGINA

BACSA REGINA

MOTION DESIGNER

Az Illyés Művészeti Akadémia animációs szakán végeztem 2013-ban. Az elmúlt évek során több televíziós csatornával, filmes utómunka stúdióval és reklámügynökségekkel is sikeresen együttműködtem. Alkotásaimmal bejutottam a Kecskeméti animációs filmfesztivál és a Holland animációs filmfesztivál verseny programjába. Az Industrial boogie és a Véletlen című filmemet a fesztiválokon túl, a művészetek völgyében és Liszabonban is vetítették. Jelenlegi fő irányvonalamat a 2D animáció készítés jelenti.

null

JEVA

SÁROSÁCZ IVÁN (JEVA)

RENDEZŐ, MŰVÉSZETI VEZETŐ

Több, mint 25 éve foglalkozom számítógépes grafikával. Az első munkám egy Commodore Plus/4-es játék grafikája volt 1988-ban. Az elmúlt évek során több helyen is dolgoztam különböző feladat körökben. Post Edison, Focus Fox, GYÁR, DIGIC Pictures. Alapvetően animációs ember vagyok, de az évek során volt szerencsém az animáció mellett illusztrálni, filmes és reklám vfx supervisorként dolgozni, művészeti vezetni, rendezni és saját kisfilmet készíteni, amivel díjat is nyertem 2007-ben a KAFF-on.

null

GERBEAUD

GERBEAUD

KREATÍV IGAZGATÓ

(ejtsd: Zserbó)

Szerelem gyermek vagyok. Édesanyám magyar vizsla, édesapám egy labrador és kopó keverék. Imádok sétálni, fürdeni, botozni, labdázni (sajnos ezekről a kétszer műtött bal hátsó lábam miatt le vagyok tiltva) és enni, enni azt nagyon. Alapvetően kreatív kutyának tartom magam, minden munkafolyamatban szeretek részt venni, mindig én érkezem legkorábban az irodába és távozom a legkésőbb… jah nem. Igazából az irodában alszom. A kanapém (igen, saját kanapéval rendelkezem) közvetlenül a kollégáim háta mögött található, így mindig időben tudom jelezni, ha valamit nem jól csinálnak.